Csoda Poca és Csoda Csini
 Tengerimalac és Csincsilla Tenyészet

 

Szabad

A kicsi még elérhető és nincs rá jelentkező, tehát még keresi a tökéletes gazdijelöltjét.

 

Opció

Amint megtörtént a kiválasztás (ehhez elegendő egy e-mailt írni névvel, tel.számmal) a kisállat mellé a gazdija neve kerül opció felirattal. Ez azt jelenti, hogy foglaló megérkezéséig nem adjuk másnak. A kisállatot maximum 3 napig tartjuk opció állapotban, amennyiben nem érkezik foglaló akkor a 4. nap szabaddá tesszük.   

 

A foglalás

A foglalás a foglaló kifizetésével és egyeztetéssel történik. Innentől a kicsi nem érhető más gazdik számára. A foglaló az 50%-a fele, ami persze beleszámít az árba. Tehát nem vész el és nem pluszköltség, levonjuk a vételárból. A foglalás sem jár vásárlási kötelezettséggel, tehát bármikor elállhatsz a vásárlástól. A foglaló nem jár vissza ebben az esetben.

A foglaló fizetése után másik állatra a foglaló nem helyezhető át! Kivéve újabb foglaló fizetésével, ebben az esetben az első foglaló elvész.

 Vásárlás előtt

 

Biztos felkészültél? Tényleg erre a kisállatra vágysz? Készülj fel arra, hogy sok éven át gondozz, elláss, taníts egy kisállatot. Mire kell számítani?

 

 Mielőtt állat mellett döntesz, kérjük, mérlegeld a következőket:

  • rendelkezel-e olyan állandó lakhellyel, ahol biztos, hogy az együtt élők közül mindenki szeretne állatot,
  • a kisállatok hosszú évig élnek; tudod-e biztosítani ellátását és állatorvosi - neadjisten baleseti műtéti - költségeit élete végéig,
  • tudsz-e vele eleget foglalkozni,
  • ha nyaralni vagy esetleg hosszabb időre elutazol, megoldható-e az állat elhelyezése/ellátása,
  • ha allergiára hajlamos valamely családtag vásárlás előtt végeztessetek allgergia tesztet.

 

A vásárlás további feltételei:

  • 18. életévét betöltött személy (A szülők figyelmét kifejezetten szeretném felhívni, hogy természetesen az ő felelősségük az állat gondozása élete végéig amennyiben kiskorú gyermekük a kisállatra ráun. )
  • az gazdi köteles az állatnak legalább 80-100 cm x 50 cm nagyságú felszerelt ketrecet biztosítani
  • köteles az állatot a fajtának megfelelően táplálni és gondozni